Bőrök kereskedése


ingyenes forex bróker

Valódi bőr, műbőr, bútorszövet kereskedés Tevékenységünket ben kezdtük meg, kizárólag olasz bútorbőrök és autókárpit bőrök importjával és forgalmazásával.

Komoly raktárkészlettel rendelkezünk, sok szín elérhető azonnali kiszolgálással, más bőrtípusokból pedig ezres nagyságrendű választék van, ezek rendelésre, hetes határidővel elérhetők.

az összes kereskedési központ listája

Ma már különböző műbőrök és bútorszövetek forgalmazásával is kiszélesítettük választkunkat, melyek szintén olasz minőséget képviselve tökéletesen beleillenek eddigi termékpalettánkba. Megbízható minőségű bútorbőröket és bútorkárpitokat forgalmazunk, melyet mi sem példáz jobban, mint hogy mindegyikhez tartozik egy úgynevezett bőrök kereskedése technikai adatlap, melyben pontosan le vannak írva az adott anyag különböző tulajdonságai és paraméterei.

Bútorkárpitos, bútoripari vállalkozó és magánszemély ügyfeleink tehát nem véletlenül választottak minket!

Hogy alkalmazhatok valakit aki EUs állampolgár 2021-től?

A honlapunkon feltüntetett kínálatunk nem teljes, ezért minden esetben érdemes ellátogatnia bemutatótermünkbe, ha részletes tájékoztatásra van szüksége. Itt leadhatja megrendelését, és ezek után a kiszállítási idő miatt sem kell aggódnia, hiszen vidéki ügyfeleinkhez is akár napon belül megérkeznek az általunk feladott termékek!

kereset az interneten 500 nap befektetés nélkül