Nemzetközi üzletközpontok


fizetett diagramok bináris opciókhoz

Határellenőrzés, 14 napos karantén, korlátozzák az üzletközpontok működését, felfüggesztik az oktatást március végéig. További részletek: Hirdetés A Covidfertőzés megelőzése érdekében Lengyelország ideiglenesen visszaállítja a teljes határellenőrzést, nem engednek be külföldieket az országba -  jelentette be Mateusz Morawiecki kormányfő.

A csütörtökön bejelentett veszélyhelyzet keretében vasárnaptól foganatosítandó intézkedés egyelőre tíz napra szól, de meghosszabbítható újabb húsz napra, majd szükség esetén további egy hónapra. A külföldről hazatérő lengyel állampolgárok, illetve a lengyelországi tartózkodási és munkaengedéllyel rendelkező külföldiek számára lehetővé teszik a határátlépést személygépkocsival, de 14 napos karanténba helyezik őket.

munka a casa bassano del grappa tól

A légitársaság szerint a lengyel kormány pénteki döntésével megtiltotta a nemzetközi légi forgalmat, ezért sem Varsóból, sem Budapestről nem indulnak el a nemzetközi járatok. Szombattól - egyelőre két hétig - korlátozzák az üzletközpontok működését, de továbbra is nemzetközi üzletközpontok lesznek az élelmiszerboltok, a patikák és a bankok.

Bezárják a vendéglátó- és szórakozóhelyeket.

Nemzetközi sztárépítész irodával bővül a Bayer Construct vállalatcsoport magyarepitok. A cél, hogy a kivitelezési tapasztalatok már a tervezéskor kiemelt hangsúlyt kapjanak egy projektnél, melyek így hatékonyabban, precízebben, de legfőképp az előzetesen vállalt határidőkre valósulhatnak meg.

Emellett ötven személyre korlátozzák az egy helyen tartózkodók számát, ami az egyházi rendezvényekre is vonatkozik. A munkáltatókat a kormányfő a távmunka minél szélesebb körű lehetővé tételére biztatta. A jövő hét folyamán jelentős növekedés várható a lengyelországi megbetegedések számát illetően.

tőkeáttétel és opciók

Mindazonáltal úgy látta, határozott megelőző lépésekkel jelenleg még esély van a terjedés lassítására. Lengyelországban péntek estig 68 fertőzést regisztráltak, 24 órával ezelőtt még csak 51 volt a fertőzöttek száma.

üzletközpont választani

Péntek éjjel közölték: egy 73 éves, más nehéz betegségekben is szenvedő férfi lett a koronavírus második halálos áldozata.

Tizenkilenc kórházat a koronavírus kezelésére szánt szakkórházzá alakítanak át. A lengyel kormány már csütörtöktől március ig felfüggesztette az oktatást az alsó- közép- és felsőfokú tanintézményekben, bezártak a színházak, mozik, nemzetközi üzletközpontok.

Megosztom Bezárhatnak a nagy üzletközpontok kiskereskedelmi egységei A szükségállapot idejére bezárnak a mall típusú bevásárlóközpontokban a kereskedelmi egységek, kivéve az élelmiszereket forgalmazókat és a patikákat — erről döntött a viszonteladói érdekképviselet. A nagy üzletközpontokban működő kereskedelmi egységek felfüggesztik a szükségállapot idejére a bérlési szerződéseket és az egyéni munkaszerződéseket. A döntést a Romániai Viszonteladók Vállalkozói Szervezete RORETAIL hozta meg azok után, hogy a koronavírus-járvány begyűrűzésével drasztikusan csökkent ezeknek az nemzetközi üzletközpontok a forgalma, ami miatt ezen vállalkozások súlyos pénzügyi helyzetbe kerültek, írja az Agerpres. A közleményben arra figyelmeztetnek, hogy a viszonteladói kereskedelmi ágazatot az összeomlás veszélye fenyegeti, ezért többek között azt kérik, hogy az állam fizesse ki a kényszerszabadságra küldött dolgozók bérét, amely az alapbér hetvenöt százalékát teszi ki. A RORETAIL több mint háromezer alkalmazottat foglalkoztató, mintegy ötszáz hazai üzletet tömörítő érdekvédelmi szervezet, melyek körülbelül száz romániai és nemzetközi brand termékeit forgalmazzák.

A házi karanténba helyezetteket szerda óta a rendőrség naponta ellenőrzi, hogy betartják-e az intézkedést.