Távirat linux. 1. Cutegram


távirat linux

Bármennyire kedves is, mint a hivatalos Telegram alkalmazás, egyes felhasználók érdemes továbbfejleszteni. Ezért számos harmadik féltől származó üzenet-kliens létezik a szolgáltatás felbukkanására a Linux platformon.

Távirat vagy WhatsApp: Miért a TG az előnyben részesített alkalmazás Linux felhasználók számára?

Ha jobb Telegram klienst szeretne használni a Linux platformon, fedezettel szolgálhatunk Önnek. Itt van a 6 legjobb Telegram chat kliens a Linux számára, hogy nézd meg! Cutegram A Cutegram a Telegram ingyenes, nyílt forráskódú újbóli megvalósítása a felhasználóbarát és kiemelkedő szolgáltatások mellett; kötelező azon felhasználók számára, akik többet szeretnének kivenni a hivatalos Telegram alkalmazásból.

Figyelemre méltó szolgáltatások A felhasználók teljesen testreszabhatják a Cutegram programot, hogy úgy lássa, ahogyan akarják. A testreszabások tartalmazzák a betűkészleteket, a színeket, az értesítések megjelenítését, a hangokat és még sok más. A hivatalos Telegram alkalmazástól eltérően, az Cutegram megfelel minden asztali környezetnek, és natív programnak tűnik.

Nagyszerű azok számára, akik nem szeretik a hivatalos alkalmazás helytelen megjelenését. A továbbfejlesztett baráti lista jobban megnézheti a beszélgetéseket.

Támogatja a Telegram titkos csevegését valami általában a mobil verzió számára fenntartott. Hozzáférhet és elolvashatja az üzenetelőzményeket akkor is, ha nem csatlakozik az internethez.

A hivatalos alkalmazás ezt nem tudja megtenni. Több tucat protokollt támogat, beleértve a táviratot is.

távirat linux

Figyelemre méltó szolgáltatások Az olyan üzenetprotokollok támogatása mellett, mint például a Telegram, különféle e-mail protokollokat is támogat. Támogatja az alkalmazás jelvényeit, így a felhasználók egy pillanat alatt láthatják az olvasatlan üzeneteket. A zárolási funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az Ön csevegési adatait privátként tartsa az AFK alatt. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyéni, harmadik féltől származó szolgáltatásokat vegyen fel az alkalmazásba.

Proxykapcsolatok támogatása. Nagyszerű kiegészítés azok számára, akik túl sok üzenetet kapnak.

Távirat: bejelenti, hogy elérte a 400 millió felhasználót

Jelszóval zárolható mesterjelszóval a fokozott adatvédelem és biztonság érdekében. Távirat linux a kapcsolatokat, a preferenciákat stb.

távirat linux

Működik Mac és Windows rendszeren, valamint a Linux. A tálcaikon segítségével elrejtheti az alkalmazást, de folyamatosan futtathatja azt. Franz Minden egyben alkalmazás, amely lehetővé teszi távirat linux felhasználók számáratucatnyi különálló csevegőszolgáltatást tartson egy ablakban a maximális hasznosság érdekében.

távirat linux

A Telegram mellett Franz tucatnyi más protokollt is támogat, amelyek közül néhánynak nincsenek natív Linux alkalmazásai. Figyelemre méltó szolgáltatások A Telegram mellett a felhasználók távirat linux a Slackhoz, a WhatsApphoz, a Discordhoz, a Google Hangoutshoz, a HipChathoz, a Google Beérkezett üzenetekhez és még sok más szolgáltatáshoz, Egyetlen Franz-fiók képes kezelni több csevegési protokollt.

Ahelyett, hogy saját Telegram-élményt hozna létre, Franz a Telegram webes felületét közvetlenül egy csevegőablakba ágyazza, biztosítva, hogy ne hagyjon ki minden fontos funkciót. Több platformon keresztül elérhető, Mac, Windows és Linux rendszeren elérhetővé teszi a felhasználók számára, hogy ugyanazt a csevegési élményt kapják a különböző operációs rendszerekben.

Könnyen telepíthető a mainstream Linux disztribúciós tárhelyekből. Szép változás attól, hogy le kell töltenie vagy össze kell állítania a hivatalos Telegram Linux klienst. Webogram A Webogram egy olyan webalkalmazás, amely megkönnyíti a Telegram csevegőszolgáltatás bárhol távirat linux egy natív alkalmazással akár a Chrome OS! A hivatalos Telegram funkciók tükrözik a megismerést. Figyelemre méltó szolgáltatások Lehetővé teszi a felhasználók számára a Telegram webes alkalmazás saját magánpéldányának házigazdáját.

távirat linux

Támogatja a Telegram csevegési protokoll összes funkcióját. Annak ellenére, hogy webes alkalmazás, asztali értesítéseket kínál. Pidgin táviratbővítéssel Távirat linux egy csevegő kliens, amely lehetővé teszi a felhasználók számáratöbb üzenetprotokollt kezelhet egyetlen barátlistában. Nem támogatja a Telegram elkészítését, de megadja a felhasználók számára a szabadságot, hogy könnyedén telepítsen harmadik féltől származó protokollokat például a Telegram Purple a csevegési élmény fokozása érdekében.

Rendkívül kibővíthető harmadik fél beépülő moduljaival.

Bedienstationssoftware

A Telegram könnyebb, natív Linux implementációját kínálja, miközben továbbra is biztosítja a felhasználók számára az alapvető tapasztalatokat, amire számítottak a Telegramtól. A plugin jól működik az Empathy IM operációs rendszeren is a Linuxon, a Pidgin plugin-integrációnak köszönhetően. Teljesen működőképes, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a parancssorban kommunikáljanak a barátokkal.

Kiválóan alkalmas a távirat lelkes felhasználóinak, akik a legtöbb időben terminálban találják magukat. Figyelemre méltó szolgáltatások A csak szöveges kialakítás azt jelenti, hogy bitcoin bejelentkezési fiók Telegramhoz még a leglassúbb számítógépeken is lehet hozzáférni. Annak ellenére, hogy szöveges alapú, a Telegram CLI multimédiás fájlokat, például videofájlokat és szöveges távirat linux küldhet.

Telegram (software)

Az automatikus kiegészítés funkció hasznos, mivel enyhíti az igényt, hogy újra és újra ugyanazokat a parancsokat kell beírni. Megtekintheti a multimédiát a médiamegtekintő betöltésével.

Támogatja a névjegykártyák exportálását és importálását. Titkos csevegésmód támogatása amit a hivatalos Linux Telegram alkalmazás nem tesz. Olvassa el.