Világkereskedelmi trendek. A második negyedévben rekordalacsonyra csökkent a WTO világkereskedelmi trendmutatója | Hípavaalkatresz.hu


a bitcoinot szeretném ajándékba kapni bináris opciók titantrade vélemények

A második negyedévben történelmi mértékű zuhanással rekordalacsony szintre esett a világkereskedelmi áruforgalom trendmutatója a Kereskedelmi Világszervezet WTO honlapján szerdán publikált jelentés alapján. A felmérés megállapítja, hogy a világkereskedelmi forgalomban már jelentkeznek ugyan a javulás részleges jelei, de az erősödés lendületét nehéz lenne még megbecsülni és a gazdaság világkereskedelmi trendek inkább "L", tehát elhúzódó, mint "V", vagyis meredek felépülési mintát követi majd.

bitcoin összeomlás melyik bináris opciók

A második negyedévre vonatkozóan a WTO áruforgalmi trendmutatója, a "Goods Trade Barometer" 84,5 ponton állt, 15,5 ponttal a hosszú távú trend alapvonalának beállított as érték alatt. A mostani második negyedéves érték 18,6 ponttal marad el a tavalyi második negyedévitől, ami akkor még kissé a trendvonal felett állt.

pinocchio bináris opciós stratégia hosszú lehetőség az

A mutató komponensei közül mindegyik trend alatti értéken áll, jónéhány közülük történelmi mélyponton, néhány viszont már a stabilizálódás jeleit mutatja. A legrosszabb helyzetben az autóipar és a világkereskedelmi trendek áruszállítás mutatói állnak 71,8 és 76,5 ponton. A konténeres áruszállítás forgalma is jelentősen visszaesett a 86,9 pontos mutató tanúsága szerint, az exportmegrendelések 88,4 pontos mutatója azonban már némi javulást jelez.

Az elektronikai alkatrészek és a nyersanyagok forgalma viszonylag kismértékű visszaesést szenvedett el a hosszú távú trendhez képest, a mutatóik 92,8 és 92,5 ponton állnak.

a kincsesláda ékszerek otthon dolgoznak német forex jelek ingyenes letöltés

A WTO júniusi statisztikáiban a világkereskedelmi áruforgalom 14 százalékos csökkenését mutatta ki az idei első és második negyedévek között. Ezt a Goods Trade Barometer megállapításaival összevetve arra lehet következtetni, hogy a WTO áprilisban kiadott világgazdasági prognózisában felvázolt két forgatókönyv közül a kedvezőbb megvalósulására lehet számítani az idén. A kedvezőbb forgatókönyv a világkereskedelmi forgalom 13 százalékos idei csökkenését vetítette előre a tavalyihoz képest.

ichimoku jelek bináris opciókhoz jelek bináris opciókról egy személytől

Hangsúlyozva, hogy a re jelzett "V"-formájú fellendülés viszont túlzottan optimistának tűnik, ehelyett sokkal valószínűbb, hogy a gazdaság "L"-formájú helyreállására kerül majd sor. Vagyis a világkereskedelmi áruforgalom volumene ben még jóval a krízis előtti szint alatt lesz.

hogyan lehet gyorsan 10 ezer dollárt keresni a bináris opciók minimális befizetése