Első lehetőségek


hogyan kell helyesen felhívni a trendvonalakat

Az első opciókat azután átvette az irányítást, és felszámolták, bizonyos MKI eszközök, az MKI teljes adósságának azonnali megfizetését követeli és ragaszkodik ahhoz, hogy a Kaplanok személyesen fizessék meg a hiányosságokat. Amikor követelései nem voltak kielégítve, Az első opciók választottbírósági eljárást kerestek a Philadelphia Értéktőzsde előtt, a Kaplanokkal mint pártokkal.

megtérülési opciók

MKI, aláírták az egyetlen edzésdokumentumot, amely választottbírósági kikötést tartalmazott, elfogadott választottbírósági eljárás.

A Kaplanok, azonban, akik nem írták alá személyesen a dokumentumot, tagadta, hogy az első opciókkal való vitájuk megválasztható, és erre vonatkozóan írásbeli kifogásokat nyújtott be a választottbírósághoz.

további hozzájárulás az alvásból származó jövedelemből

A Kaplans ezt követően a szövetségi kerületi bíróságot kérte a választottbírósági ítélet kiadására, míg az First Első lehetőségek megerősítést kért. A Kerületi Bíróság megerősítette az ítéletet. Fellebbezés, a Harmadik Kör fellebbviteli bírósága egyetértett a Kaplanokkal, hogy vitájuk nem volt választható, és megfordította a Kerületi Bíróságnak a velük szembeni ítélet megerősítését.

információ a forexről

Arra indokolta, hogy ha nincs világos és megtéveszthetetlen bizonyíték arra, hogy a felek megállapodtak a választottbírósági kérdés döntéshozatalában, a bíróságnak volt hatásköre a kérdés eldöntésére.